Història de l'Hostal Esteba

En Caldes de Malavella

La nostra història comença el 1944 quan just després de casar-se, l’Avi Pere i la Iaia Loreto obren una petita taverna al centre del poble de Caldes de Malavella.

Un lloc de trobada per a la gent de Caldes i visitants. Es diu que en aquella taverna es servia una de les millors samfaines i tripa i pota de la comarca.

L’esperit emprenedor de la iaia Loreto va fer que el 1957 deixessin la taverna per obrir una petita Fonda situada just davant de les Termes Romanes. A poc a poc, gràcies al saber fer dels avis i la sevafilla Mercedes, es van fer amb un nom a Caldes de Malavella. De seguida, l’hostal es va omplir d’estiuejants de Barcelona i amb el boom del turisme dels anys seixanta eren freqüents les estades de clients provinents de França i Holanda.

Caldes de Malavella és famosa per les aigües termals

Un hostal amb més de 50 anys de tradició

En aquesta petita Fonda hi vam estar fins al desembre del 1977. En aquest període de temps, la Mercedes es va casar amb en Quim i van néixer els seus dos fills Carles i Pere.

El 23 de desembre del 1977, es va inaugurar l’establiment on estem actualment. Aquella va ser una aposta arriscada per les dimensions del projecte. La iaia Loreto i el

L’Avi Pere, aquesta vegada amb l’ajuda dels seus fills, van construir el nou Hostal Esteba.

Un petit hostal amb restaurant i bar, situat a l’entrada del poble davant de la zona esportiva. Aquell, sens dubte, seria el projecte de vida definitiu per a les generacions que els seguirien.

hostalesteba caldes de malavella establecimiento f

Actualment i des de l’any 2008, en Carles, fill de Quim i Mercedes, és qui s’encarrega de continuar el projecte iniciat el 1944